Стреп он за мажи Беж

2,990 ден.

 

Стреп он за мажи Беж. Стреп-онот e вдлабнат од внатрешната страна и е во форма на еректиран пенис. Во основата на протезата има меко перниче која ја прави удобна за користење подолго време. Каишот е еластичен, со можност да се регулира должината, и преминува околу половината и скротумот, придржувајќи ја протезата здраво, удобно и сигурно. Од надворешната страна, пенисот е реалистично оформен, со јасно изразена главичка и набраздени набори и вени преку целата должина. Препорачливо е да користите лубрикант на водена основа за да се избегне неудобноста и да се зголеми задоволството од пенетрацијата.

Боја: Беж

Должина: 20 см.

Дебелина: 4,5 см.

Материјал: Меко ПВЦ

ШИФРА 3000010821 Категорија: Tags: , ,

Опис

Стреп он за мажи Беж

Стреп он за мажи Беж

Стреп он за мажи Беж