Стреп он за мажи со вибрации

3,290 ден.

 

Стреп он за мажи со вибрации

Вибрирачки стреп он за мажи. Стреп-онот e вдлабнат од внатрешната страна и е во форма на еректиран пенис. Во основата на протезата има меко перниче која ја прави удобна за користење подолго време. Каишот е еластичен, со можност да се регулира должината, и преминува околу половината и скротумот, придржувајќи ја протезата здраво, удобно и сигурно. Од надворешната страна, пенисот е реалистично оформен, со јасно изразена главичка и набраздени набори и вени преку целата должина. Препорачливо е да користите лубрикант на водена основа за да се избегне неудобноста и да се зголеми задоволството од пенетрацијата. Интезивноста на вибрациите се регулира со далечински управувач.

Боја: Телесна

Должина: 20 см.

Дебелина: 4,5 см.

Материјал: Меко ПВЦ

Напојување: 2 батерии АА

Нема на залиха

ШИФРА 3000008411 Категорија: Tags: ,

Опис

Стреп он за мажи со вибрации

Стреп он за мажи со вибрации

Стреп он за мажи со вибрации