Смукалка за брадавици

1,090 ден.

 

Смукалка за брадавици со два пара прстени за брадавичките(мали и големи). Најпрво со смукалката направете вакуум и истакнете ги вашите брадавички, а потоа ставете ги прстените за да ги задржите во таа положба. Освен визуелниот ефект врз мажите кои излудуваат кога ќе видат напрчени брадавички, ќе ви се зголеми и сензитивноста во тој дел.

Боја: Виолетова

Материјал: ПВЦ

ШИФРА АМ 6700008019 Категорија: Tags: ,

Опис

Смукалка за брадавици
Смукалка за брадавици

Смукалка за брадавици