Син вибратор со стимулатор

3,290 ден.

 

За време на сексуалните игри или предигра ако преферирате клиторална стимулација  со вибратор, тогаш вам ви треба овој мултибрзински ротирачки син вибратор со стимулатор за клиторис. Главчето е во форма на океанска капка со благо испакнат врв за поголема стимулација. Tорзото е мазно. Средниот дел на овој син вибраторот со стимулатор е составен од пет реда со метални топчиња кои ротираат заедно со главата на вибраторот. Стимулаторот е прикачен на торзото од вибраторот. Тој е во форма на пингвин. Ротациите и вибрирањето на стимулаторот се контролираат на долниот дел од вибраторот. Вибраторот има 6 брзини на ротирање, а стимулаторот има 7 режими на вибрирање, пулсира и ескалира. Секое подесување на брзините на овој син вибратор состимулатор е прикажано со светлосни идикатори.

За ваше поголемо задоволство и поголем комфорт, користете лубриканти на водена база.

Боја: Сина

Должина: 25 см

Должина на употребливиот дел: Вибратор-14,5 см, стимулатор-7,5 см

Дебелина: Вибратор-4 см, стимулатор-3,5 см

Материјал: Желе

Напојување: 4 батерии тип АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип   Stimul8 и Splash Toy-CleanerВадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 11127 Категорија: Tags: , ,

Опис

Син вибратор со стимулатор

Син вибратор со стимулатор