Попуст!

Силиконски виолетов вибратор

1,990 ден. 1,090 ден.

 

Силиконски виолетов вибратор е мултибрзински водоотпорен вибратор. Фантастично пријателче за во секакви услови. Силиконски виолетов вибратор е со нестандарден топчест релјеф. Неговото телот е целосно исправено. Горниот дел му е заоблен, надолу се стеснува, за повторно да се задеби уште два пати. Благодарејки на тој релјеф, употребата му е почувствителна и поинтензивна од колку на целосно мазен вибратор. Вибрирачкото тело се наоѓа на врвот на вибраторот со кое дополнително допринесува да се чувствуваат вибрациите поинтензивно и подлабоко во вашето тело. Во комбинација со лубрикант Силиконски виолетов вибратор станува лизгав и влажен, со кое ќе си овозможите полесна пенетрација и врвно задоволство. Интезивноста на вибрациите се регулира со помош на потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база. Силиконски виолетов вибратор

Боја: Виолетова

Должина: 17 см.

Должина на употребливиот дел: 14,5 см.

Дебелина: 2,5-3,5 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 2 батерии тип ААА

Препораки: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

 

Опис

Силиконски виолетов вибратор

Силиконски виолетов вибратор