Силиконски вибратор

1,990 ден.

 

 

Силиконски вибратор во реалистична форма. Главичка му е мазна и реалистична за попријатна пенетрација. Наборите и испакнати вени по целата должина служат за дополнителна стимулација. Вибраторот е водоотпорен и мултибрзински. Брзините се регулираат со помош на потенциометар кој се наоѓа на дното од вибраторот. Во вашите сексуални игри овој силиконски вибратор може да ја разбуди вашата сексуална фантазија.

Боја: Телесна

Боја: Телесна

Должина: 20 см.

Дебелина: 4 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 2 батерии АА

 Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално  средство за одржување на играчки од тој тип  Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000009778 Категорија: Tags: ,

Опис

Силиконски вибратор

Силиконски вибратор