Силиконски вибратор мултибрзински

2,190 ден.

 

 

Силиконски вибратор мултибрзински ист како вистински и на изглед и на допир! Такво чувство предизвикува овој Силиконски вибратор мултибрзински кој е изработен прецизно со цел да изгледа и да ви подари задоволство како и вистински пенис. По целата должина е избразден со релјефни вени и набори, а врвот го краси прекрасно обликувана глава. Јачината на вибрациите се контролира со потенциометар кој се наоѓа на долниот дел од вибраторот. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база кои ќе го направат вибраторот лизгав и влажен, а и ќе го избегнете дискомфортот при пенетрацијата.

Боја: Телесна

Должина: 25 см.

Должина на употребливиот дел: 19,5 см.

Дебелина: 4,5 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 2 батерии АА

 Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

 

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3007009491 Категорија: Tags: , ,

Опис

Силиконски вибратор мултибрзински

Силиконски вибратор мултибрзински