Попуст!

Силиконски вибратор лале

1,890 ден. 990 ден.

 

Силиконски вибратор лале e иновативен вибратор кој ќе ве воодушеви со неговата оригинална форма!Неговиот горен дел е дизајниран како врв на лале кое тукушто почнало да цвета. Под главичката има хоризонтално оребрување,а надолу телото продолжува со повеќе вертикални редови од релјефни топчиња и дополнително уште неколку задебелувања, посипани со меки топчиња. Цел овој релјеф освен што изгледа уникатно. Рељефот има и функција нежно да ја зголеми стимулацијата на вагиналните мускули а со самото тоа добивате двојно поголемо задоволство. На основата на вибраторот се наоѓа потенциометар со помош на кој се регулира интезивноста на вибрациите. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база.

Боја:  Зелена

Должина: 18 см.

Употреблива должина: 15,6 см.

Дебелина: 2,5-3 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 2 батерии АА

Препораки: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

ШИФРА АМ 6007009669 Категории: , Tags: , ,

Опис

Силиконски вибратор лале

Силиконски вибратор лале

Силиконски вибратор лале