Силиконска анална бројаница

990 ден.

 

Оваа силиконска анална бројаница е направена од 100% врвен силикон. Таа содржи 6 елипсовидни делчиња кои се споени и неподвижни. Дијаметарот нса бројаницата се зголемува од врвот кон основата. Започнува со 0,5 см, за притоа последното топче да изнесува 1,5 см во дијаметар. Целосната негова должина е 2,5за последното топче да има 1,5 см дијаметар. Целосна негова должина е 20 см. Задолжително користете лубрикант на водена база за удобност. Бројаницата завршува со алка за извлекување, со која полесно ќе ја контролирате играта и ќе си ги исполните вашите желби.

Боја: Розова

Должина: 20 см.

Дијаметар: 4 см

Материјал: Силикон

Препораки: Употребувајте лубриканти само на водена основа, силиконските лубриканти или оние на глицеринска основа можат да ја растворат бојата на играчката од силикон, па дури и да го разградат силиконот.

ШИФРА АМ 6100009805 Категорија: Tags: , ,

Опис

Силиконска анална бројаница

Силиконска анална бројаница