Украси за брадавици во форма на ѕвезди

1,490 ден.

 

Украси за брадавици во форма на ѕвезди, совршени за да додадете зачин во спалната соба, изненадете го партнерот со овие несекојдневни украси за брадавици, едноставно затресете ги градите, дозволете да се растропаат цирконите кои висат и намамете го партнерот во вашата прегратка… Овие украци не содржат штипалки, ниту пирс, туку едноставно леплива трака на позадината која лесно се одлепува и и се лепи на посакуваното место.

Боја: Виолетова

Материјал: Пвц/Метал

ШИФРА 3002261340 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Украси за брадавици во форма на ѕвезди

Украси за брадавици во форма на ѕвезди

Украси за брадавици во форма на ѕвезди