Шолја за кафе со пенис

590 ден.

 

Прекрасен подарок со кој ќе го насмеете вашиот најдобар пријател. Рачката на шолјата е изработена во вид на пенис кој од едната страна ја пробива шолјата.

ШИФРА AM 001210-264 Категорија: Tags: , ,

Опис

Шолја за кафе со пенис
Шолја за кафе со пенис