Сет со отвори

2,390 ден.

 

Фантастичен сет со отвори. Сетот е составен од два дела, кратка маичка до под гради со долги ракави и хеланки со отвори кои совршено одговараат на горниот дел.  Може да се комбинираат и двете парчиња со други соодветни парчиња облека.  Можностите се без лимит.

Боја: Црна

ШИФРА 21062 Категорија: Tags: ,

Опис

Сет со отвори