Сет со куки Fetish fantasy

1,390 ден.

 

Сет со куки Fetish fantasy. Нека вашиот љубовник загриза на овој рибарски мамец за почетници. Ставете кука на секоја страна на устата и создадете контрола за зборувањето или на затворањето на устата. Металните куки се обложени со пластика за поголема удобност, а каишката е еластична и се прилагодува на скоро сите величини. Спремни сте да станете улов на денот. Уживајте умерено и со взаемна согласност.

Боја: Црна

Материјал: Ластик, Метал

ШИФРА AM 6700008211 Категорија: Tags: ,

Опис

Сет со куки Fetish fantasy
Сет со куки Fetish fantasy

Сет со куки Fetish fantasy