Секси анални топчиња за стимулација

190 ден.

 

Секси анални топчиња за стимулација сврзани со цврста, текстилна врвка. Удобни за постепено внесување во анусот и нивно бавно вадење со помош на алката која се наоѓа на крајот на бројаницата. При вадењето на бројаницата, сфинктерните мускули се стегаат и опуштаат после секое топче. Тоа ќе ви донесе вистинско задоволство, се разбира ако го правите доволно бавно и внимателно. Користете доволно количество на лубрикант на водена база за да ја избегнете евентуалнaта неудобност и да го засилите задоволството. Достапни се во две големини, С (small) и М (medium) и истите можете да ги најдете во сите три бои.

Боја: виолетова/ сина/ црвена

Должина: 50 см.

Дијаметар: 1,2см., 1,8 см.

Материјал: ПВЦ

Препорака: Играчките од ПВЦ треба да ги чистите со млака вода и антибактериски сапун. Пожелно е да ги комбинирате со лубрикант на водена основа. Чувајте ги одделно од други материјали, бидејќи некои материјали при допир со ПВЦ-то можат да го оштетат.

Нема на залиха

ШИФРА AM 6100009749 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Секси анални топчиња за стимулација

A еве и за аналниот секс