Самовилски крилја – есенски лисја

1,790 ден.

 

Крила од есенска самовила во вид на есенски лисја. Совршени за една есенска самовила.

Препораки: Кога ќе бидете есенска самовила, со себе ќе ги носите сите плодови на есента. Врзете му ги очите на партнерот и нудете му со вашата уста или со други делови од телото различни плодови, кои тој ќе ги вкуси и треба да погодува кои се. Секако за да биде поинтересно ќе треба да го наградите или казните за секој точен или неточен одговор. Пуштете фантазијата нека Ве води и уживајте во есента.

Материјал: Полиамид

ШИФРА АМ 3000002068 Категории: , Tags: , , ,

Опис

Самовилски крилја – есенски лисја

Дополнителни информации

Colour

Size

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Самовилски крилја – есенски лисја”