Рубикова коцка за русокоси

390 ден.

 

Рубикова коцка за русокоси е идеалниот производ за плавуши. Ве молам немојте да се смеете кога ќе ве прашаат зошто е цела розева.

Опис

Рубикова коцка за русокоси

Рубикова коцка за русокоси

Рубикова коцка за русокоси