Розево двојно лезбијско дилдо

1,790 ден.

 

 

Ова розево двојно лезбијско дилдо е изработено од исклучително еластично желе, погодно како за вагинална, така и за анална стимулација. Во неговата внатрешност се наоѓа реберест поцврст материјал кој е како скелет за дилдото и овозможува истото да се витка во различни позиции. На двата краја главичката е леко закривена со што се овозможува поинтензивна стимулација на Г- точката. Можете да го употребувате за разновидна соло мастурбација, или пак заедно со партнерот или партнерката со кои сакате да го обоите рутинскиот секс. Се препорачува пред и по секоја употреба темелно да го исчистите, и да го употребувате со презерватив, во случај да ги смените краевите со партнерот. Доколку сте почетник во сексуалните игри со играчки, ви препорачуваме да го употребувате со лубрикант.

Боја: Виолетова

Должина: 40 см.

Дебелина: 3,7 см.

Материјал: Желе

Препораки: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 6700007435 Категорија: Tags: , ,

Опис

Розево двојно лезбијско дилдо

Розево двојно лезбијско дилдо