Попуст!

Розев вибратор за стимулација на Г-точка

1,990 ден. 1,090 ден.

 

Розев вибратор за стимулација на Г-точка, дозволете си поинтензивни оргазми со овој прекрасен силиконски вибратор. Тој е специјално дизајниран за стимулација на Г-точката. Розев вибратор за стимулација на Г-точка има ситно релјефна површина, кој завршува со мазно топче. Таа закривеност и топчето помагаат да се достигне до најчувствителната точка кај жената. Употребете лубрикант за да стане лизгав и влажен, и ќе ви овозможи полесна пенетрација и врвно задоволство. Интезивноста на вибрациите се регулира со потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база.

Боја: Интензивно розова

Должина: 19 см

Должина на употребливиот дел: 16,2 см

Дебелина: 2-4 см

Материјал: Силикон

Напојување: 2 батерии тип ААА

Препораки: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Опис

Розев вибратор за стимулација на Г-точка

Розев вибратор за стимулација на Г-точка