Розев вибратор со зајаче стимулатор

3,190 ден.

 

Розев вибраторот со зајаче стимулатор има реалистична, мазна оформена главичка која е мека и ротира во два правци. Водоотпорен е,  а стимулаторот е во форма на зајаче. Розев вибраторот со зајаче стимулатор е мултибрзински а металните топчиња во внатрешноста на вибраторот вибрираат во два правци во исто време, со притискање на копчето тие повторно ќе го сменат правецот. Вибраторот вибрира во 3 нивоа.

Боја: Розева

Материјал: Силикон/метал/ПВЦ

Должина: 25 см

Должина на употребливиот дел: 19см

Дијаметар: 4см

Напојување: 3 батерии тип АА

Препорака:Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип   Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА AM 11131 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Розев вибратор со зајаче стимулатор

Розев вибратор со зајаче стимулатор