Розев вибратор со стимулатор

3,290 ден.

 

Розев вибратор со стимулатор за клиторална стимулација во сексуалните игри или предигра , ви треба овој мултибрзински ротирачки вибратор со стимулатор розев за клиторис. Главчето е реалистично а торзото е украсено со реалистично направени набори. Средниот дел е составен од пет реда со метални топчиња кои ротираат заедно со главата на вибраторот. Стимулаторот е прикачен на торзото од вибраторот кој е во форма на пингвин. Ротациите и вибрирањето на стимулаторот се контролираат на долниот дел од вибраторот. Вибраторот има 6 брзини на ротирање, а стимулаторот има 7 режими на вибрирање, пулсира и ескалира. Подесувањето на брзините е прикажано со светлосни идикатори.

За ваше поголемо задоволство и поголем комфорт, користете лубриканти на водена база.

Боја: Розова

Должина: 17 см

Должина на употребливиот дел: Вибратор-11,5 см, стимулатор-7,5 см

Дебелина: Вибратор-4 см, стимулатор-3,5 см

Материјал: Желе

Напојување: 4 батерии тип АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип   Stimul8 и Splash Toy-CleanerВадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 11123 Категорија: Tags: , ,

Опис

Розев вибратор со стимулатор

Розев вибратор со стимулатор