Розев двостран анален пенетратор

990 ден.

 

Розев двостран анален пенетратор. Уникатно дизајниран и двострано функционален пенетратор. Изработен е така што може да се користат и двете страни. Краевите се различни во дијаметар. Овој Розев двостран анален пенетратор, по целата должина е мазен, освен неколку ребрести брегчиња кои се наоѓаат на двата краја на пенетраторот за поголема стимулација. Погоден е и за вагинална и за анална употреба. Во комбинација со лубрикант пенетраторот ќе стане влажен и лизгав, така што нема да чувствувате непријатност при пенетрација и ќе ви овозможи непречено уживање.

Боја: Розева

Должина: 19,5 см.

Употреблива должина: 19,5 см.

Дебелина: 1,5 – 3 см.

Материјал: Желе

Препорака:  При чистење на играчките од желе, никогаш не користете алкохол, абразивни материи, ниту пак сапун кој содржи голем процент на глицерин. Чистете ги со млака вода, хидратантен сапун, или специјално средство за чистење. Играчките од желе се употребуваат со лубрикант на водена база.

Опис

Розев двостран анален пенетратор

Розев двостран анален пенетратор