Ротирачки вибратор со стимулатор

2,990 ден.

 

Ротирачки вибратор со стимулатор. Елегантно и страсно дополнување кон вашите фантазии претставува овој мултибрзински ротирачки вибратор со стимулатор за клиторис. Главчето е реалистично оформено а надолу продолжува во спирална форма специјално оформена за ваше поголемо задоволство.Средниот дел на вибраторот е составен од неколку реда бели бисери кои ротираат заедно со главата на вибраторот. Стимулаторот е цврсто прикачен на торзото од вибраторот. Тој е во форма на прсти од рака. Ротациите и вибрирањето на стимулаторот се контролираат на долниот дел од вибраторот. Има голем опсег на подесување на брзината на вибрирање на стимулаторот и ротациите на вибраторот кое се прави едноставно со двете копчиња со нивно лизгање. Вибраторот и стимулаторот може да се вклучат заедно, но може и одделно. За ваше поголемо задоволство и поголем комфорт, користете лубриканти на водена база.

Боја: Розова

Должина: 20 см

Должина на употребливиот дел: Вибратор-15 см, стимулатор-6 см

Дебелина: Вибратор-4 см, стимулатор-3 см

Материјал: Желе

Напојување: 3 батерии тип АА

Препораки:  Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000004675 Категорија: Tags: , ,

Опис

Ротирачки вибратор со стимулатор

Ротирачки вибратор со стимулатор