Попуст!

Ромбовидни вагинални топчиња

1,190 ден. 690 ден.

 

Кога едно не е доволно, две е прилично добро, три е најдобро! Три ромбовидни вагинални топчиња, сврзани со врвка помеѓу себе за поголема чувствителност, стимулација и сатисфакција! Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Розова

Должина: 23,5 см.

Дијаметар: 3,8 см.

Материјал: Желе

Препораки:при чистењето на овие играчки никогаш не користете алкохол или лубрикант на глицеринска база. За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун.

Опис

Ромбовидни вагинални топчиња

Ромбовидни вагинални топчиња