Ребрест бат плаг со вибрации

1,790 ден.

 

Елегантен, симпатично розов ребрест бат плаг со вибрации, соодветен и за двата пола. Анатомски е дизајниран и на долниот дел завршува со широка основа што овозможува максимален комфорт и сигурност при користењето. Освен тоа по целата должина има хоризонтално оребрување што овозможува поголема стимулација, а и степен по степен отпуштање на сфинктерните мускули. Сврзан е со далечински управувач преку кабелче, така што можете максимално да уживате во вибрациите. Задолжително,  а и препорачливо е да го користете со лубрикант на водена основа.

Боја: Розова

Должина: 10 см

Должина на употребливиот дел: 9,3 см

Дебелина: 2-3,5 см

Материјал: ПВЦ

Напојување: 2 батерии АА

Препораки: Играчките од ПВЦ треба да ги чистите со млака вода и антибактериски сапун. Пожелно е да ги комбинирате со презерватив, и/или лубрикант на водена основа. Чувајте ги одделно од други материјали бидејќи некои материјали при допир со ПВЦ-то можат да го оштетат. Не ги оставајте батериите подолг временски период во вашите играчки, така ќе избегнете корозија и трајно оштетување на вашиот производ.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 6700007451 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Ребрест бат плаг со вибрации

A еве и за аналниот секс