Попуст!

Ребрест вибратор розев

1,390 ден. 690 ден.

 

Ребрест вибратор розев за ваше дополнително задоволство. Вибраторот е водоотпорен, лесен и едноставен за употреба, регулирањето на брзините се врши преку потенциометарот кој се наоѓа на основата. Земете го навртете го и уживајте во задоволствата што ги овозможува. Ребрест вибратор розев

Боја: Розева

Должина: 15 см.

Дебелина: 2 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 2 батерии ААА

 Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално средство за одржување на играчки од тој тип Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

 

ШИФРА АМ 3006010019 Категории: , Tags: , ,

Опис

Ребрест вибратор розев

Ребрест вибратор розев