Попуст!

Ребрест вибратор портокалов

1,390 ден. 690 ден.

 

Ребрест вибратор портокалов за ваше дополнително задоволство. Вибраторот е водоотпорен, лесен и едноставен за употреба, регулирањето на брзините се врши преку потенциометарот кој се наоѓа на основата. Земете го навртете го и уживајте во задоволствата што ги овозможува. Ребрест вибратор портокалов

Боја: Портокалова

Должина: 15 см.

Дебелина: 2 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 2 батерии ААА

 Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално средство за одржување на играчки од тој тип Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

 

Опис

Ребрест вибратор портокалов

Ребрест вибратор портокалов