Реалистично дилдо Барменот Мигел

 

Реалистично дилдо Барменот Мигел, истовремено меко, но и силно, ќе ја победи секоја конкуренција и ќе стане ваш најдобар соработник во соло или заеднички секс-игри! Главичката е реално оформена и мазна. Телото надолу продолжува со реалистично изработени бразди и релјефни вени. Во основата на играчката има релјефни избраздени тестиси, а под нив има платформа која залепена на било која мазна површина ствара вакуум, така што можете да ја користите, а рацете да ви останат слободни. Основата го прави Мигел идеален како за вагинален, така и за анален секс. Во комбинација со лубрикант Мигел ќе стане влажен и лизгав, така што нема да чувствувате дискомфорт при пенетрација и ќе ви овозможи едно реално уживање.

Боја: Кафена

Должина: 18.5 см.

Употреблива должина: 16 см.

Дебелина: 3-4,5 см.

Материјал: Меко ПВЦ

Препораки: Играчките од ПВЦ треба да ги чистите со млака вода и антибактериски сапун или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип како и Splash Toy-Cleaner. Пожелно е да ги комбинирате со презерватив, и/или лубрикант на водена основа. Чувајте ги одделно од други материјали бидејќи некои материјали при допир со ПВЦ-то можат да го оштетат. Не ги оставајте батериите подолг временски период во вашите играчки, така ќе избегнете корозија и трајно оштетување на вашиот производ.

Опис

Реалистично дилдо Барменот Мигел

Реалистично дилдо Барменот Мигел