Попуст!

Реалистичен вибратор од латекс

1,490 ден. 890 ден.

 

 

Реалистичен вибратор од латекс е мултибрзински  вибратор, со силно изразен релјеф од вени и кожни набори, кои го прават мастурбирањето максимално реалистично. Кон основата на вибраторот се наоѓа мало брегче кое при допир го стимулира клиторисот. Вибрациите се регулираат со потенциометарот кој се наоѓа на основата на вибраторот, едноставно завртете го и зголемете ја или намалете ја брзината според вашата желба.

Материјал: Латекс

Боја: Телесна

Должина на употебливиот дел: 22 см.

Дијаметар: 4,2 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)

Препораки:  Латексот треба да го чистите со млака вода и антибактериски сапун или Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Пожелно е да ги комбинирате со презерватив, и/или лубрикант на водена основа. Чувајте го одделно од други материјали бидејќи некои материјали при допир со латексот можат да го оштетат. Не ги оставајте батериите подолг временски период во вашите играчки, така ќе избегнете корозија и трајно оштетување на вашиот производ.  .

 

Опис

Реалистичен вибратор од латекс

Реалистичен вибратор од латекс