Растегливи навлаки за пенис

190 ден.

 

Растегливи навлаки за пенис секоја со различна релјефна структура за поинтензивна стимулација на вагината. Навлаките се со универзална големина и се поставува лесно со помош на лубрикант врз еректиран пенис или вибратор. По употребата и вадењето на навлаката, таа се враќа во првобитната големина. При поставувањето, навлаката треба да ја премачкате со лубрикант на водена база (никако силиконски). Наменета е за повеќекратна употреба. Се чисти лесно – со вода и благ сапун.

Боја: Проѕирна

Материјал: Силикон

 

НАПОМЕНА! Навлаките се продаваат одделно, цената е за едно парче.

ШИФРА AM 3006009135 Категорија: Tags: , ,

Опис

Растегливи навлаки за пенис

Растегливи навлаки за пенис

Растегливи навлаки за пенис