Пумпа за пенис Црвена

2,190 ден.

 

Пумпа за пенис Црвена со гумен балон за пумпање. Се состои од цилиндрично тело од сина проѕирна пластична маса со длабочина од 18 см, и дијаметар од 5 см, и мек ракав од латекс кој потполно го опфаќа пенисот. Гумениот балон служи за исфрлање на воздухот од цилиндерот. Пумпата е снабдена и со вентил за израмнување на притисокот. Одличен избор доколку се залагате за комфор и ефективност. За да ја задржите ерекцијата подолготрајно можете да искористите стегач прстен (видете под категорија прстени), која се поставува на основата на пенисот и не дозволува на крвотокот да се врати назад.

ШИФРА 3000008660 Категорија: Tags: , ,

Опис

Пумпа за пенис Црвена

Пумпа за пенис Црвена

Пумпа за пенис Црвена