Пумпа за клиторис со вибрации

2,490 ден.

 

Пумпа за клиторис со вибрации наменета за жени кои сакаат да доживеат малку поинакво сексуално искуство. Пумпата се состои од провидно елипсовидно тело (чашка) и удобна рачна пумпа со вентил за испуштање на воздухот.Чашката на пумпата е направена од ПВЦ, а е обложен со силиконска навлака. Во чашката се наоѓа телото што ги произведува вибрациите, а е обложено со мек материјал со испакнати точки. Вибрациите се контролираат со потенциометар. Воздухот од чашката се испумпува лесно со помош на рачката на пумпата. Под рачката на оваа пумпа има вентил со кој можете да го испуштите притисокот и да ја тргнете пумпата од клиторисот.

Боја: Виолетова

Внатрешна должина: 5см

Внатрешна ширина: 3 см

Материјал: ПВЦ, силикон

Напојување: 2 батерии тип ААА

ШИФРА АМ6700005059 Категорија: Tags: , ,

Опис

Пумпа за клиторис со вибрации

Пумпа за клиторис со вибрации