Попуст!

Прстен за пенис со вибро јајце

990 ден. 790 ден.

 

Eластичен прстен за пенис и вибро јајце  Прстенот е изработен од растеглив материјал, но сепак, ќе почувствувате интензивно стегање кое може да не му се допаѓа на секој. При поставувањето, прстенот треба да го премачкате со лубрикант на водена база. Прстените се наменети за повеќекратна употреба. Се чистат лесно- со вода и благ сапун. Вибро јајцето може да се користи со прстенот или посебно. Дозволете му на малото вибро јајце да завибрира и да ве доведе до неверојатен оргазам само со исклучителна нежна, но сепак моќна стимулација на клиторисот. Вибрирачкото тело се поставува внатре во навлаката и е одлична играчка за надворешна стимулација. Без разлика дали се работи за соло мастурбација или взаемни секс-игри, овој комплет ќе ви донесе возбудлива новина во сексуалниот живот.

Боја: Сина

Должина на јајцето: 6 см

Дебелина на јајцето: 1,5 см

Материјал: ПВЦ, Желе

Напојување: 4 батерии АА

Препораки: При чистењето на овие играчки никогаш не користете алкохол или лубрикант на глицеринска база. За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун.

Опис

Прстен за пенис со вибро јајце

Прстен за пенис со вибро јајце