Попуст!

Сет прстени за пенис со црно немирно зајаче

1,490 ден. 890 ден.

 

Сет прстени за пенис со црно немирно зајаче за клиторална стимулација на партнерката со вибрации и растеглива навлака. Прстените се изработени од растеглив материјал, но сепак, ќе почувствувате интензивно стегање кое може да не му се допаѓа на секој. При поставувањето, прстенот треба да го прекриете со лубрикант на водена база (во никој случај силиконски). Прстените се наменети за повеќекратна употреба. Се чистат лесно- со вода и благ сапун.

 Боја: Црна

Опис

Сет прстени за пенис со црно немирно зајаче

Сет прстени за пенис со црно немирно зајаче

Сет прстени за пенис со црно немирно зајаче