Проѕирно лезбијско дилдо

1,790 ден.

 

Ова двојно невибрирачко проѕирно лезбијско дилдо е погодно како за вагинална, така и за анална стимулација. Пенисовидно е, со благо нагласени вени и добро оформена глава која се наоѓа на двата идентични краја. Целото е проѕирно, со тоа што во внатрешноста има дел кој е обоен во четири бои и му дава особено привлечен изглед. Можете да го употребувате за разновидна соло мастурбација, или пак заедно со партнерот или партнерката со кои сакате да го обоите рутинскиот секс. Се препорачува пред и по секоја употреба темелно да го исчистите, и да го употребувате со презерватив, во случај да ги смените краевите со партнерот. Доколку сте почетник во сексуалните игри со играчки, ви препорачуваме да го употребувате со лубрикант.

Боја: Проѕирно

Должина: 32 см.

Дебелина: 3,5 см.

Материјал: Латекс

Препораки: Треба да имате предвид дека се мие со благ сапун и никакви други алкохолни или препарати кои можат да ја оштетат површината. Ако сакате да користите лубриканти користете ги оние на водена основа. Некои луѓе добиваат алергиска реакција во контакт со латекс. Доколку сте вие еден од нив, за вас ќе биде подобро да се ориентирате кон играчки од друг материјал.

Нема на залиха

ШИФРА AM 6700007290 Категорија: Tags: , ,

Опис

Проѕирно лезбијско дилдо

Проѕирно лезбијско дилдо