Пердуви во боја за секси предигра

390 ден.

 

Пердуви во боја за секси предигра. Пердувите се нежни и меки. Нежен бран ќе го облее телото на вашиот партнер кога ќе поминете по неговото тело со овие пердуви. Раздразнете го, скокоткајте го и доведете го до лудило. После ова искуство, смеењето со сигурност ќе го сместите на листата на афродизијаци.

Боја: Виолетова, Розева, Црвена

Должина на рачката: 26cm

Должина на пердувот: 30cm

ШИФРА АМ 3000007934 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Пердуви во боја за секси предигра

Пердуви во боја за секси предигра

Пердуви во боја за секси предигра