Пенетратор за простата Apollo

1,490 ден.

 

Пенетратор наменет за простата. Овој масажер е мудро изработен за да ја достигне и воедно да ја стимулира простатната жлезда. Овој масажер е уште познат и под името П-точка или машка Г-точка. Со стимулација на таа точка се стасува до најинтензивен оргазам. Се употребува на тој начин што се премачкува со анален лубрикант и се вметнува во анусот. За време на сексуалниот чин, се чувствува силен притисок на жлездата што придонесува за максимално љубовно уживање. Задолжително користење лубрикант.

Боја: Сина

Материјал: ПВЦ

Должина: 11,5см

Дијаметар: 2.5см

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода.

Опис

Пенетратор за простата Apollo

Пенетратор за простата Apollo