Пенетратор од желе за анален секс

490 ден.

 

Пенетратор од желе за анален секс, производот кој е перфектен за запознавање на аналните игри. Дозволете си го сензационалното чувство со оваа играчка. Изработена е во вид на бројаница од наизменично помало и поголемо топче, при што секој нареден пар е поголем почнувајќи од 1см. за најмалото топче до 2см. најголемото. Долниот дел од овој производ е вакуумско капче кое може да се залепи на било која мазна подлога и што во исто време служи како граничник кој ја гарантира безбедноста.

Боја: Црна

Должина: 18 см

Употреблива должина:16см

Дијаметар: 1 – 2см

Материјал: Желе

Препораки:  За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 66001204 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Пенетратор од желе за анален секс

Пенетратор од желе за анален секс