Пенетратор од латекс

990 ден.

 

Унисекс пенетратор од латекс во форма на три кристала, со мазни и остри рабови и кој се витка во делот на спојувањето на секој кристал. Може да се користат двете страни за пенетрација, од подебело кон потенко или од потенко кон подебело. Употребувајте го со лубрикант на водена база за подолготрајно уживање.

Боја: Проѕирен

Должина: 21см

Материјал: Латекс

Препорака:  При чистење на играчките од желе, никогаш не користете алкохол, абразивни материи, ниту пак сапун кој содржи голем процент на глицерин. Чистете ги со млака вода, хидратантен сапун, или специјално средство за чистење. Играчките од желе се употребуваат со лубрикант на водена база.

Опис

Пенетратор од латекс за анален секс

Пенетратор од латекс