Отворено чипкано боди

1,590 ден.

 

Отворено чипкано боди. Ова е сексапилно, чипкано боди кое нема да остави никого рамнодушен. Горниот и долниот дел од бодито се поврзани со чипкана широка лента која создава една целина. На градите има вертикални мали отвори од кои срамежливо би ѕиркале брадавиците, а на долниот дел има отвор кој овозможува водење љубов и без соблекување.

Материјал: 90% синтетика/ 10% еластин

 

 

ШИФРА 25046 Категорија: Tags: , ,

Опис

Отворено чипкано боди
Отворено чипкано боди

Отворено чипкано боди