Попуст!

Оранж вибро јајце funky egg on a wire

1,390 ден. 790 ден.

 

Водоотпорно  оранж вибрирачко јајце за клиторална и/или вагинална стимулација. Вибрирачкото јајце е поврзано преку кабелче со малиот управувач каде се наоѓа копче за исклучување и уклучување. Едноставно е за употреба, кликни и препушти му се на уживањето…

Боја: Оранж

Контрола на функциите: Една брзина

Должина: 8 см

Дијаметар: 3 см

Напојување: 2 батериии ААА

Материјал: Кадифено пвц

Опис

Оранж вибро јајце

Оранж вибро јајце