Нежен силиконски вибратор

2,190 ден.

 

 

Нежен силиконски  вибратор е прекрасно оформен, со нестандарден спираловиден релјеф. Телото на овој нежен силиконски  вибратор е целосно исправено. Горниот дел е заоблен и закривен, а надолу продолжува целосно со спираловидна форма. Благодарение на тој релјеф, употребата му е почувствителна и поинтензивна. Во комбинација со лубрикант станува лизгав и влажен, и овозможите полесна пенетрација и врвно задоволство. Интезивноста на вибрациите се регулира со помош на потенциометар. Тој се наоѓа на основата на вибраторот. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база.

Боја: Розeва

Должина: 20 см.

Должина на употребливиот дел: 16 см.

Дебелина: 3,4 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 2 батерии тип АА

Нема на залиха

ШИФРА AM 11137 Категорија: Tags: , ,

Опис

Нежен силиконски  вибратор

Нежен силиконски  вибратор