Невестински фетиш сет

1,790 ден.

 

Невестински фетиш сет за невести или за оние кои сакаат да играат улога на невеста. Се состои од: Маска за очи на која е напишано “I Do”, Украси за брадавички со машнички и ленти за врзување на раце од бела чипка поврзани со бисерен ѓердан. Сите делови се украсени со светло сина сатенска лента.

Материјал: Полиестер

ШИФРА AM 3000071208 Категорија: Tags: , ,

Опис

Невестински фетиш сет

Невестински фетиш сет

Невестински фетиш сет