Силиконска навлака за пенис

790 ден.

 

Силиконска навлака за пенис, лесно растеглива и одговара на секаква големина на еректиран пенис или вибратор.  По должината е наредена со полукружни стимулатори и меки ресички кои служат за дополнителна стимулација на вагиналните и аналните мускули. При поставувањето, навлаката треба да ја премачкате со лубрикант на водена база (во никој случај силиконски). Наменета е за повеќекратна употреба. Се чисти лесно со вода и благ сапун.

Боја: Проѕирна

Материјал: Силикон

ШИФРА 3000008593 Категорија: Tags: , ,

Опис

Силиконска навлака за пенис

Силиконска навлака за пенис

Силиконска навлака за пенис