Навлака за пенис од латекс

590 ден.

 

Навлака за пенис од латекс. Ако вашата партнерка сака подлабока пенетрација, можете да и ја овозможите со оваа Навлака од латекс која е исто така и екстензија, се навлекува како кондом и ќе Ви додаде плус 5 сантиметри на вашата големина. едноставно се навлекува како кондом на еректиран пенис, и спремни сте да ја донесете партнерката до екстаза.Има и топчиња за додатна стимулација. Навлаката е за повеќекратна употреба, а се мие со топла вода и благ сапун.

Боја: Tелесна

Величина: Универзална

Материјал: Латекс

Препораки: Латексот е пластичен материјал сличен на силиконот или желето, со тоа што има пократок рок на траење. Тој содржи пори и заради тоа се одржува потешко. Треба да имате предвид дека се мие со благ сапун и никакви други алкохолни или препарати кои можат да ја оштетат површината. Ако сакате да користите лубриканти користете ги оние на водена основа. Некои луѓе добиваат алергиска реакција во контакт со латекс. Доколку сте вие еден од нив, за вас ќе биде подобро да се ориентирате кон играчки од друг материјал.

ШИФРА AM 3000000095 Категорија: Tags: , ,

Опис

Навлака за пенис од латекс

Навлака за пенис од латекс

Навлака за пенис од латекс