Навлака за пенис Futurotic

1,390 ден.

 

Навлака за пенис Futurotic. Еластична и ултра растеглива навлака за пенис која ќе го прошири обемот и ќе и даде додатно задоволство на партнерката. Изработена е во вид на реалистичен пенис а главичката е од полн силикон така што ќе ви даде дополнителни сантиметри. За полесно навлекување користете лубрикант на водена основа.

Боја: Кафена

Величина: Универзална

Материјал: Силикон

Нема на залиха

ШИФРА AM 3002162603 Категорија: Tags: , ,

Опис

Навлака за пенис Futurotic

Навлака за пенис Futurotic

Навлака за пенис Futurotic