Навлака за пенис Пастув

1,190 ден.

 

Навлака за пенис Пастув. Оваа навлака освен тоа што ќе ви даде плус 5 см во должина, ќе ви даде и способност да ја полудите партнерката. Специјално е дизајнирана со мазна и реалистична главичка за пријатна пентреација а под главичката и долж навлаката има испакнати стимулатори кои ја стимулираат г-точката и ѕидовите на вагината. Наменета е како за вагинална, таа и за анална пенетрација.

ШИФРА 3006010315 Категорија: Tags: , ,

Опис

Навлака за пенис Пастув

Навлака за пенис Пастув

Навлака за пенис Пастув