Попуст!

Навлака за пенис со стимулатори

990 ден. 690 ден.

 

Навлака за пенис со стимулатори, лесно растеглива и одговара на секаква големина на еректиран пенис или вибратор. Навлаката е наредена со полукружни стимулатори кои служат за дополнителна стимулација на вагиналните мускули или на свинктерските кај анусот. При поставувањето, навлаката треба да ја премачкате со лубрикант на водена база (во никој случај силиконски). Наменета е за повеќекратна употреба. Се чисти лесно со вода и благ сапун.

Боја: Проѕирно-виолетова

Материјал: Силикон

Опис

Навлака за пенис со стимулатори

Навлака за пенис со стимулатори

Навлака за пенис со стимулатори