Навлака со прстен за пенис со вибрации

2,190 ден.

 

Навлака со прстен за пенис со вибрации. Навлаката е лесно растеглива и одговара на секаква големина на еректиран пенис или вибратор. Главичката е изработена реалистично и е од полн силикон, така што освен стимулацијата ќе ви даде и дополнителни сантиметри. На навлаката има прикачанo прстен за пенис кој се навлекува до коренот на пенисот кој служи за дополнителна стимулација. При поставувањето, навлаката треба да ја премачкате со лубрикант на водена база (во никој случај силиконски). Наменета е за повеќекратна употреба. Се чисти лесно со вода и благ сапун.

Боја: Проѕирна

Материјал: Силикон

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000011704 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Навлака со прстен за пенис со вибрации

Навлака со прстен за пенис со вибрации

Навлака со прстен за пенис со вибрации