Навлака со продолжеток

590 ден.

 

Навлака со продолжеток доколку вашата партнерка сака подлабока пенетрација, можете да и ја овозможите со оваа екстензија од латекс која се навлекува како кондом и ќе Ви додаде плус 5 сантиметри на вашата големина. Едноставно се навлекува како кондом на еректиран пенис, и спремни сте да ја донесете партнерката до екстаза. Навлаката е за повеќекратна употреба, а се мие со топла вода и благ сапун. Навлаката не содржи лубрикант, затоа пожелно е да употребите мала доза на лубрикант на водена основа за полесно навлекување.

Боја: Tелесна

Големина: Универзална

Материјал: Латекс

ШИФРА АМ 3000008600 Категорија: Tags: ,

Опис

Навлака со продолжеток

Навлака со продолжеток

Навлака со продолжеток