Мултифункционален вибратор со стимулатор црвен

2,790 ден.

 

Мултифункционален вибратор со стимулатор црвен е забавен мултифункционален вибратор кој е совршен за љубителите на вибратор со додаток за клиторална стимулација. Телото на вибраторот е спирално извиткано, исправено. Водоотпорен е, и работи на 3 нивоа на вибрација и стимулација. Интензитетот и степенот на вибрациите се регулира со помош на копчиња кое се наоѓа на долниот дел на вибраторот. Исто така има функција на ротација во два правци. За полесна пенетрација и врвно задоволство, се препорачува употреба на лубриканти на водена база.

Боја: Црвена

Должина: 24см.

Должина на употребливиот дел: 11см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 3 батерии тип АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

 

Нема на залиха

Опис

Мултифункционален вибратор со стимулатор црвен

Мултифункционален вибратор со стимулатор црвен

Мултифункционален вибратор со стимулатор црвен